• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دلمه یونانی بدون گوشت و شیک و مجلسی

    طرز تهیه دلمه یونانی:

    طرز تهیه دلمه یونانی

    طرز تهیه دلمه یونانی :

    حالا که تو حال و هوای یونانیم، یه دلمه به سبک یونانی درست کنیم، بدون گوشت، شیک و مجلسی!

    یِمیستا، دلمه پر شده با برنج، کشمش و سبزیجات به سبک یونانی و البته کشورهای نزدیک منجمله ترکیه است.

    مواد لازم:

    • گوجه فرنگی ۵ عدد
    • فلفل دلمه‌ای ۵ عدد
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • سیر ریز شده ۲ حبه
    • برنج ۲۰۰ گرم
    • آویشن یا اوریگانو ۱/۲ قاشق چایخوری
    • جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • نعناع خرد شده ۱/۴ پیمانه
    • کشمش بی دانه ۱/۴ پیمانه
    • خلال بادام یا گردوی ریز خرد شده ۵۰ گرم
    • شور یا ترشی کاپریس (کاپاریس) ۱/۴ پیمانه به دلخواه
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • فلفل قرمز به مقدار لازم

    مواد لازم برای سس:

    • گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد
    • سیر ۲ حبه
    • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق چایخوری
    • آب ۲ پیمانه
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه دلمه یونانی :

    سر گوجه‌ها را برش بزنید و با قاشق داخل گوجه‌ها را خالی کنید و قسمتهای داخلی گوجه‌فرنگی را برای ترکیب با مواد دلمه پوره کنید و کنار بگذارید.

    سر فلفل دلمه‌ای‌ها برش بزنید و داخلشان را خالی کنید.

    داخل فلفل‌ها و گوجه‌های خالی شده را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

    برنج را بشویید و با مقداری آب جوش و نمک بپزید در حدی که برنج آبکش میکنید. آبکش کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.

    پیاز را در تابه‌ای به همراه روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بادام و کشمش را اضافه کنید. کاپریس را خرد کرده و اضافه کنید.سپس برنج ، ادویه‌جات و سبزیجات، مغز پوره شده گوجه‌فرنگی را اضافه و مواد را روی حرارت بردارید.

    داخل گوجه‌فرنگی و فلفل‌ها را پر کنید و درون ظرف نسوز یا قابلمه بچینید

    طرز تهیه سس دلمه:

    برای تهیه سس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و داخل ظرف پخت بریزید.

    چنانچه میخواهید دلمه‌ها را درون فر بپزید، روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و درون فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه حدود یکساعت بپزید ، سپس پوشش روی ظرف را بردارید تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و سس جا بیفتد؛ چنانچه میخواهید در قابلمه و روی حرارت بپزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و سس غلیظ شود.

    این دلمه به صورت سنتی، هم دما با محیط یا ولرم سرو می‌شود و نقش پیش‌غذا را دارد.

    نوش جان

    About The Author