• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مینی ساندویچ مرغ – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ


    نون این ساندویچا خیلی راحت آماده میشه .
    سه پست قبل آموزش نون این ساندویچ رو که تو دستگاه اسنک ساز درست کردم براتون گذاشتم خیلیاتون اومدین گفتین ما دستگاه نداریم تو تابه میشه ؟بله میشه ،به خاطر همین امروز نونشو تو تابه درست کردم.
    به این صورت که اول خمیر همه کارمون رو آماده میکنیم.
    یک لیوان آردسفید+یک ق غ خمیر مایه+یک ق غ شکر +سه ق غ شیرخشک+یک ق چ نمک+یک لیوان آب ولرم با هم مخلوط میکنیم پنج الی ده دقیقه میزاریم تا خمیر مایه عمل بیاد .
    بعد بهش دولیوان آرد +یک چهارم لیوان روغن اضافه میکنیم.
    خمیر رو یا با دستگاه خمیرزن یا با دست خوب ورز میدیم تا به دست نچسبه.
    خوبیه این خمیر به اینه که بلافاصله میتونین استفاده کنین و نیاز به استراحت نداره.
    خمیر رو با وردنه پهن میکنیم قالب میزنیم ضخامت خمیر نباید زیاد باشه وگرنه نونتون خمیری میشه.
    تابه نچسب یا تابه ساج رو روی حرارت میزاریم تا داغ بشه بعد که داغ شد نونا رو دونه دونه روی تابه بدون روغن زیر ورو میکنیم تا بپزه حرارت باید متوسط باشه.

    نونا رو با چاقو از وسط باز میکنیم

    برای مواد مرغی:

    • سینه مرغ نگینی خرد کرده یک عدد(مرینیت شده با پودرسیر،پودرپیاز،پاپریکا،سویا سس،نمک و فلفل سیاه)
    • پیاز یک عدد
    • قارچ خرد شده نصف پیمانه
    • فلفل دلمه نگینی نصف یکعدد
    • پنیرچدار یا پنیر خامه ای دو ق غ
    • مایونز دو ق غ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ


    مرغمون را با مواد بالا مرینیت میکنیم یک الی دو ساعت میزاریم بمونه.
    کف تابه روغن میریزیم پیاز تفت میدیم.
    پیاز که سبک شد مرغا رو اضافه میکنیم .
    آب مرغ که کشیده شد و نرم شد قارچ اضافه میکنیم .
    فلفل دلمه میریزیم.
    مواد رو با هم مخلوط میکنیم مرحله آخر پنیر و مایونز اضافه میکنیم میزاریم خوب با مواد ترکیب بشه و جا بیفته.
    میتونین برای وسط ساندویچ از تن ماهی و یا گوشت هم استفاده کنین.

    مینی ساندویچ مرغ

    About The Author