• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی سکه سکنبری و فندق طرز تهیه + نکات کلیدی

    شیرینی سکه سکنبری و فندق:

    طرز تهیه شیرینی سکه سکنبری و فندق

    طرز تهیه شیرینی سکه سکنبری و فندق :

    این شیرینی با استفاده از بیس شیرینی خشک عید درست شده و می‌توانید خمیر پایه را با تغییراتی کوچک به شیرینی مطلوب خود تبدیل کنید.

    مواد لازم:

    • کره نرم ۲۰۰ گرم
    • پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم
    • وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد ۳۰۰ گرم
    • کرنبری خرد شده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم (به دلخواه)
    • مغز آجیل خرد شده دلخواه ۵۰ گرم (به دلخواه)

    برای تهیه بیس وانیلی، کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا نرم و لطیف و کرم رنگ شود. آرد را به تدریج اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

    برای شیرینی وانیلی ساده در این مرحله می‌توانید خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و نیم ساعت درون فریزر یا یک ساعت درون یخچال استراحت دهید سپس روی سطح کار با کردنه به قطر ۳ تا ۴ میلیمتر باز کنید و قالب بزنید.

    اما برای افزودن آجیل و میوه خشک، تمام مواد اضافی ریز خرد شده را به خمیر اضافه و سپس استراحت دهید.

    برای مدل سکه‌ای بعد از اضافه کردن کرنبری و فندق خرد شده به خمیر وانیلی آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل استوانه فرم دهید و درون کیسه نایلونی بپیچید و نیم ساعت درون فریزر یا یک ساعت درون یخچال استراحت دهید سپس استوانه را با چاقو به صورت سکه‌هایی به قطر ۳ تا ۴ میلی‌متر برش بزنید و در فر داغ با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد بپزید تا لبه‌های شیرینی طلایی شود و سپس بگذارید خنک شود و در ظرف در بسته درون یخچال تا دو هفته نگهداری کنید.

    About The Author