• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بانی چو یه خوراکی خیابونی آفریقایی !!

    طرز تهیه بانی چو:

    طرز تهیه بانی چو

    طرز تهیه بانی چو :

    بانی چو یه خوراکی خیابونی آفریقایی هست که می‌تونه به طور کاملا گیاهی تهیه شه یا مرغ و گوشت پخته هم همراه داشته باشه. پایه این خوراک نخود پخته و سس تند و فلفلی کاریه که داخل نان را با آن پر کرده‌اند.

    مواد لازم :

    • نان باگت یا برگر مینی ۴ عدد
    • مغز ران مرغ بی استخوان ریز خرد شده ۱ عدد (به دلخواه)
    • پیاز نگینی ریزشده ۱ عدد
    • پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
    • سیر ریز خرد شده ۱ حبه
    • گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده ۲ تا ۳ عدد
    • نخود پخته و آبکش شده ۱ پیمانه
    • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
    • استاک مرغ یا سبزیجات ۱ پیمانه
    • گشنیز خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
    • سس ساندویچ به دلخواه مقداری برای سرو

    طرز تهیه بانی چو :

    در تابه پیاز را به همراه مقداری روغن تفت دهید. سینه مرغ، پودر کاری، سیر و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ طلایی شود. گوجه فرنگی خرد شده و نخود آبکش شده و استاک مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی مخلوط تبخیر و مایه غلیظ شود گشنیز و به دلخواه حدود ۲ قاشق سوپخوری سس ساندویچ به آن اضافه کنیدو مایه را از روی حرارت بردارید.

    سر نانها را برش بزنید و داخل آن را خالی کنید و با مقداری از مخلوط بانی چو داخل آن را پر کنید و روی آن مقدار دیگری سس ساندویچ و گشنیز خرد شده روی آن بپاشید و سر نان را در جای خود قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید.

    نوش جان
    یاسمین ببری

    About The Author