• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید !!

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    وقتی من بچه بودم، مادرم به ندرت سوپ لوبیا درست می کرد. فقط یک یا دو بار در سال بود – شاید. به یاد دارم که همیشه منتظر آن زمان بودم . نیازی به گفتن نیست، من همیشه به سوپ لوبیا علاقه زیادی داشتم! سوپ لوبیا مورد علاقه من این سوپ لوبیا سفید آرام پز است. من بیش از یک دهه است که انواع این سوپ را درست می کنم. همیشه برای خانواده‌ام محبوبیت زیادی دارد و اغلب برای مهمانان هم سرو می‌کنم.

    سبزیجات

    اگرچه گفتم من انواع این سوپ را درست می‌کنم، اما ساختار اصلی همیشه یکسان است: لوبیا، سبزیجات، آب یا آب سبزیجات . گاهی اوقات، من از انواع مختلف لوبیا سفید استفاده می کنم – هر نوع در این دستور غذا کار می کند. من همچنین عدس یا نخود را جایگزین کرده ام. به نظر من این سوپ خیلی خوشمزه است چون من از آرام پز استفاده می کنم. آن ساعت های پخت و پز به ترکیب شدن طعم ها کمک می کند. سبزیجات بسیار نرم هستند، لوبیاها نرم و خامه ای هستند و چون سبزی ها در انتها اضافه می شوند،زیاد پخته نمی شوند. (نمی‌توانم وقتی سبزی‌های برگ‌دار بیش از حد پخته می‌شوند تحمل کنم!)

    این یک دستور العمل فوق العاده مقرون به صرفه است. و چون منجر به سوپ زیاد می شود، من اغلب یک دسته دوتایی درست می کنم (آهسته پز من غول پیکر است) و در قسمت های کوچکتر فریز می کنم تا در طول ماه استفاده کنم.

    چه نوع لوبیا سفید استفاده می شود؟

    آموزش آشپزی گیاهی

    هر لوبیا سفید در این دستور غذا کار می کند. بسته به نوع استفاده شده، زمان پخت کمی متفاوت خواهد بود.

    اگر از دانه های کانلینی استفاده می شود، مهم است که ابتدا آنها را آماده کنید. معمولاً وقتی می‌خواهم لوبیاهای خشک را در آرام‌پز بپزم، از قبل خیس نمی‌کنم. به نظر من غیر ضروری است، و زمان پخت را کوتاه نمی کند. با این حال، لوبیا کانلینی (لوبیا سفید چشم بلبلی) و لوبیا قرمز را ابتدا باید بجوشانند تا سمی را که می تواند باعث بیمار شدن برخی افراد شود، از بین ببرد. این سم در غلظت های بالاتر در لوبیا قرمز یافت می شود. انواع لوبیا باید به طور کامل پخته شوند، زیرا مصرف لوبیاهای پخته نشده خطرناک است و می تواند باعث ناراحتی شدید گوارشی شود.

    لوبیا سفیدی را که در این دستور استفاده کردم به این صورت آماده می کنم:

    آشپزی

    بعد از مرتب کردن حبوبات، آنها را در قابلمه بریزید و روی آن را به مقدار زیاد با آب بپوشانید. روی اجاق گاز قرار دهید و به جوش بیاورید. حرارت را کمی کم کنید و 30 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    لوبیاها کمی پر می شوند اما همچنان سفت هستند. آب آن را خالی کنید و لوبیاها را خیلی خوب بشویید. سپس دستور پخت را ادامه دهید.

    سایر ترکیبات رایج برای استفاده

    مانند بسیاری از سوپ ها، این سوپ لوبیا آرام پز حاوی سه ترکیب کلاسیک پیاز، هویج و کرفس است. من حوصله سرخ کردن آنها را ندارم، همانطور که با دیگر دستور العمل های آرام پز انجام می دهم.

    گوجه فرنگی یکی دیگر از موادی است که من اضافه می کنم، اما دیده ام که آنها را از دستور العمل های دیگر حذف کرده اند. من ترجیح می‌دهم گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کنم زیرا واقعاً آنها را دوست دارم، و آنها یک جزء اسیدی خوب اضافه می‌کنند که خاکی بودن لوبیا و سبزیجات را کاهش می‌دهد. چون گوجه ها اسیدی هستند، من آنها را در اواخر پخت اضافه می کنم زیرا می توانند از نرم شدن درست لوبیاها جلوگیری کنند. (به همین دلیل در پایان نمک اضافه می کنم.)

    می توان از هر نوع کلم پیچی استفاده کرد. من از اسفناج نیز استفاده کرده ام که نتایج عالی داشته است. من همیشه سبزی های برگدار را در پایان زمان پخت اضافه می کنم زیرا از بافت سبزی های پخته شده متنفرم – کاملاً یک ترجیح شخصی است.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    تمام چیزی که سوپ نیاز دارد یک تکه نان است و اگر گیاهخوار نیستید، مقداری پنیر پارمزان نیز طعم عالی دارد.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    این سوپ لوبیا سفید آسان و به سبک ایتالیایی مملو از سبزیجات است. درست کردن آن در آرام پز فقط چند دقیقه طول می کشد و به موقع برای شام آماده است.

    مواد مورد نیاز:

    • 450 گرم لوبیا سفید خشک (به یادداشت های زیر مراجعه کنید)
    • 2 عدد هویج بزرگ، پوست کنده و خرد شده
    • 3 ساقه کرفس بزرگ، خرد شده
    • پیاز 1 عدد خرد شده
    • 3 حبه سیر خرد شده
    • 1 برگ بو
    • ادویه ایتالیایی 1 قاشق غذاخوری
    • 6 فنجان آب جوش
    • 1 قاشق غذاخوری نمک
    • فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دادن
    • کنسرو 425 گرم گوجه فرنگی خرد شده
    • 1 دسته کلم پیچ ، تقریباً خرد شده
    • 400 گرم سوسیس ایتالیایی (اختیاری، برش داده شده و پخته شده در تابه)
    • گیاهان تازه برای تزئین
    • نان برای سرو

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    لوبیاها را مرتب کنید و چندین بار در آب خنک بشویید. به همراه هویج خرد شده، کرفس، پیاز، سیر، برگ بو و سبزی های خشک شده به آرام پز اضافه کنید. آب جوش را اضافه کنید.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    روی آن را بپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت روی سطح بالا یا 10 تا 12 ساعت در دمای کم بپزید. درب را بردارید و نمک و فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. بگذارید 30 دقیقه دیگر روی LOW یا 1 تا 1 ½ ساعت روی HIGH یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزند.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    قبل از سرو، سبزی خرد شده و سوسیس را در صورت استفاده، اضافه کنید . با سبزیجات تزئین کنید و با یک تکه نان سرو کنید.

    یادداشت

    • انواع مختلف لوبیا در زمان لازم برای پختن و نرم شدن کافی متفاوت است. لوبیاهای بزرگتر نسبت به لوبیاهای دریایی کوچکتر به زمان بیشتری نیاز دارند.
    • اگر از لوبیا سفید استفاده می‌کنید ،نیازی به خیس خوردن ندارند، اما در صورت تمایل می‌توانند خیس شوند. زمان پخت را به میزان قابل توجهی تغییر نمی دهد.
    • برای خیساندن سریع هنگام استفاده از لوبیاهای خشک، آنها را به یک قابلمه آب بدون نمک اضافه کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه بجوشد. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید حبوبات به مدت 30 تا 60 دقیقه خیس بخورند، سپس آبکشی کنید. اکنون لوبیاها برای آهسته پز آماده خواهند بود. لوبیا را بپزید تا نرم و کرم رنگ شود. خوردن لوبیا قرمز یا سفید نیم پز می تواند باعث بیماری گوارشی شدید در برخی افراد شود.
    • اگر بعد از زمان پخت اولیه لوبیاها نرم شدند، گوجه فرنگی و سبزی را اضافه کنید و بلافاصله سرو کنید. سوپ داغ گوجه فرنگی ها را گرم می کند و سبزی ها را به اندازه کافی پژمرده می کند.
    • این سوپ را می توان در زودپز مانند قابلمه نیز درست کرد.

    طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author