سوپ هویج زنجبیل:
طرز تهیه سوپ هویج زنجبیل :
خوب این سوپ برای فصل سرد و خصوصا سرماخوردگی عالیه! پر از مواد آرامبخش و آنتیاکسیدانهای مفید!
معمولا توی این سوپ، شیرنارگیل میریزن اما چون همهجا در دسترس نیست خامه صبحانه رو جایگزین کردم که بستگی به خودتون داره اگه شیرنارگیل دارین که بازم خوشمزهتر میشه!
چون این روزا به خاطر بیماریهای شایع بهتره میزان مصرف زنجبیل رو بالا ببرین به این فکر افتادم که این روش خوشمزه زنجبیلی رو امتحان کنید!
مواد لازم :
- هویج درشت ۸ تا ۱۰ عدد
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- پیاز متوسط ۱ عدد
- سیر دو حبه (یا ۱/۴ قاشق چایخوری پودرسیر)
- زنجبیل تازه ۳ سانتیمتر (یا ۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل)
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
- برگ بو ۱ عدد
- کره ۲۰ گرم
- استاک مرغ یا سبزیجات ۲ لیتر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- خامه صبحانه ۵۰ تا ۷۰ گرم
- مقداری خامه و جعفری خرد شده برای تزیین
طرز تهیه سوپ هویج زنجبیلی :
هویج و سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و داخل قابلمه بریزید. کره ، زردچوبه، زنجبیل، سیر، برگ بو را اضافه کنید و کمی روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس استاک مرغ و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه و اجازه دهید سبزیجات کاملا بپزند و نرم شوند و مقدار آب داخل سوپ به نصف برسد.
سپس برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود و سوپ را به وسیله گوشتکوب برقی یا درون میکسر به خوبی پوره کنید تا لطیف و یکدست شود.
سوپ را به قابلمه برگردانید و خامه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی گرم شود و وقتی مجددا به قل افتاد از روی حرارت بردارید.
سوپ را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با مقداری خامه و جعفری خرد شده تزیین کنید.
نوش جان
یاسمین ببری