• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاپ کیک خامه و زعفران – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه کاپ کیک خامه و زعفران

    مواد مورد نیاز :

    • آرد: یک و‌ ۱/۲ پیمانه
    • شکر: یک پیمانه
    • تخم مرغ: ۳ عدد
    • خامه: ۳ قاشق سوپخوری
    • زعفران: ۳ قاشق سوپخوری
    • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
    • روغن: ۱/۲ پیمانه

    طرز تهیه کاپ کیک خامه و زعفران


    ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس قالب را با روغن چرب کنید، برای چرب کردن قالب می توانید از روغن جامد، نیمه جامد یا معمولی استفاده کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند و کیک بافت خوبی داشته باشد. بعد از ۵ دقیقه وانیل و شکر را اضافه کنید و با همزن حدود سه دقیقه بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند و مایع حالت کشدار پیدا کند.

    سپس خامه و روغن را اضافه کنید و در حدی هم بزنید که فقط با هم مخلوط شوند. زعفران را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پس از اینکه زعفران با مواد مخلوط شد آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با لیستک هم بزنید. بعد مایع به دست آمده را در قالب بریزید و بگذارید تا بپزد.اجازه دهید کیک داخل فر کمی خنک شود. مدت زمان پخت کیک حدود ۴۵ دقیقه است.
    من به جای قالب در کپسول ریختم و به صورت کاپ کیک پختم.

    کاپ کیک خامه و زعفران

    About The Author