• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه تارت انار بدون پخت ( یخچالی ) مناسب برای شب یلدا !!

    طرز تهیه تارت انار:

    طرز تهیه تارت انار

    طرز تهیه تارت انار بدون پخت ( یخچالی ) برای شب یلدا:

    مواد لازم لایه بیسکوییت:

    • بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم پودر شده
    • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
    • کره ذوب شده ۷۰ گرم

    مواد لازم لایه پنیری:

    • پنیر خامه‌ای یا لبنه یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
    • خامه صبحانه یا ماست غلیظ ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
    • شکر ۱/۲ پیمانه
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
    • شیر یا آب ۱/۲ پیمانه

    مواد لازم رویه انار :

    • ژله انار ۱/۲ بسته یا ۱/۲ قاشق سوپخوری ژلاتین
    • شکر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • آب انار ۱/۲ ۱ پیمانه

    طرز تهیه تارت انار:

    بیسکوییت را داخل غذاساز کاملا پودر کنید و سپس با دارچین و کره مخلوط کنید.

    این مخلوط را کف قالب تارت به طور یکنواخت پخش کنید و با ته لیوان آن را به سمت دیواره‌ها هدایت کنید و خوب فشار دهید تا کاملا فشرده شود.
    (در صورتی که قالب تارت ندارید میتوانید از قالب کمربندی یا ظرف دیواره کوتاه استفاده کنید و بهتر است کف و دیواره‌های ظرف را طوری با کاغذ مومی بپوشانید که بیرون آوردن آن از قالب راحت‌تر انجام بگیرد.)

    برای تهیه مواد پنیری، ابتدا ژلاتین را با شیر یا آب مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا ژلاتین باز شود سپس ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا ژلاتین ذوب و مخلوط یکدست شود.

    در ظرفی دیگر پنیر را با شکر ، وانیل و ماست با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. ژلاتین ذوب شده را اضافه و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

    مایه پنیری را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

    طرز تهیه ژله انار روی تارت

    برای تهیه ژله انار روی تارت می‌توانید از ژله آماده انار استفاده کنید. یا اینکه ۱/۲ قاشق سوپخوری ژلاتین را با ۲ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا باز شود.
    در قابلمه کوچکی ۱/۲ ۱ پیمانه آب انار تازه را گرم کنید و ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه به آرامی بجدشد. آنگاه ژلاتین باز شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود.

    قبل از ریختن لایه ژله انار اجازه دهید ژله خنک شود و حالت نیم‌بند روان پیدا کند. سپس آن را روی لایه پنیری داخل تارت بریزید و صاف کنید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.

    نوش جان

    About The Author