• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر شارلوت سلطنتی : طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    دسر شارلوت سلطنتی

    آموزش و طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی در خانه :

    مواد مورد نیاز:

    • ژله ی آناناس یک بسته
    • پودر ژلاتین 3 قاشق چای خوری
    • بستنی 1 لیوان
    • خامه پاکت صورتی 200 گرمی یک بسته
    • پنیر ماسکارپونه یک بسته
    • آب کمپوت آناناس نصف لیوان
    • پودر قند 3 قاشق غذاخوری
    • میوه به دلخواه(من از توت فرنگی و آناناس)استفاده کردم
    • گردو خرد شده و خلال پسته به مقدار لازم
    • رول کیک آماده حدود 4 تا 5 عدد

    آموزش و طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی:

    رول کیک ها آماده رو برشهای 1 سانتی دادم (میتونید رولتشو خودتون درست کنید)
    داخل کاسه ی گردی رو کامل سلفون کشیدم (به صورت به علاوه) سلفون باید از دهانه کاسه بزرگتر باشد که بعدا روی رولت ها پوشانده شود)
    رولت ها رو کف و دیواره ی ظرف کنارهم طوری چیدم که هیچ جای خالی باز نباشه.
    ژله ی آناناس رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده ژلاتین رو هم بهش اضافه میکنیم و روی حرارت غیر مستقیم میذارم تا حل بشه یه مقدار که سرد شد بستنی رو بهش اضافه میکنیم.


    پنیر و خامه رو با هم زن مخلوط می کنیم پودر قند و آب کمپوت و ژله ای که آماده کرده بودیم و میوه های خرد شده و گردو و پسته را بهش اضافه میکنیم
    یه مقدار تو یخچال گذاشته تا خودشو بگیره (خیلی نباید سفت بشه در حد غلیظ شدن کافیه) سپس روی رولت ها ریخته و روی مواد و با یک لایه از رول کیک ها میپوشانیم. با مابقی سلفون اضافه روی رولتها رو کامل میپوشانیم تا خشک نشود داخل یخچال قرار میدهیم. .

    دسر شارلوت سلطنتی

    About The Author