• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک خیس پرتقالی طرز تهیه به روش کافی شاپی در خانه

    طرز تهیه کیک خیس پرتقالی:

    طرز تهیه کیک خیس پرتقالی

    طرز تهیه کیک خیس پرتقالی:

    فصله پرتقاله پرتقااااال!

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر ۱۵۰ گرم (۱/۲ ۱ پیمانه )
    • رنده پوست پرتقال (زِست) ۱ عدد معادل ۱ قاشق چایخوری
    • پرتقال آب گرفته ۳ عدد متوسط
    • کره نرم ۱۱۰ گرم
    • آرد ۲ پیمانه
    • بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری

    کف و دیواره‌های قالب لوف را با کاغذ مومی بپوشانید.

    آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

    تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا روشن شود. رنده پوست پرتقال و کره نرم را اضافه و مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه از آب پرتقال و مخلوط آرد را اضافه و با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود.

    مایه را داخل قالب بریزید و در فر داغ شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۵۰ دقیقه بپزید.

    بعد از پخت ۱۰ دقیقه صبر کنید و باقیمانده آب پرتقال را روی کیک گرم بریزید و اجازه دهید آب پرتقال را جذب کرده و به دمای محیط برسد.

    نوش جان

    About The Author