پودینگ کیک خرمالو:
طرز تهیه پودینگ کیک خرمالو:
پودینگ کیکها همونجور که از اسمشون معلومه چیزی بین پودینگ و کیک هستند .یه جور کیک مرطوب که بافت فشردهای دارن . یه دسر خوشمزه محسوب میشن!
مواد لازم:
- خرمالوی پوره شده ۲ پیمانه
- کره ذوب شده ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ ۱ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد گندم ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱ پینچ
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم (به دلخواه)
طرز تهیه پودینگ کیک خرمالو:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مستطیلی یا ظرف نسوز (پیرکس) به ابعاد ۲۰×۳۰ را چرب کنید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک، دارچین را با هم مخلوط و الک کنید.
خرمالو را درون غذاساز کاملا پوره کنید و در ظرفی بریزید.تخم مرغ، شکر، وانیل، کره ذوب شده را اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.
مخلوط آرد را اضافه و با لیسک مخلوط کنید . در صورت تمایل به استفاده از گردو ، آن را هم اضافه کنید.
مخلوط را داخل قالب یا ظرف چرب شده بریزید . به طور یکنواخت درون ظرف پخش کنید . به مدت حدود ۴۵ دقیقه در فر داغ بپزید. یک خلال چوبی داخل کیک فرو کنید. اگر چیزی به آن نچسبید، قالب را از فر خارج کنید.
این پودینگ کیک را میتوانید به صورت گرم یا هم دما با محیط، به همراه بستنی وانیلی یا خامه سرو کنید.
نوش جان