• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی یخچالی + نکات کلیدی

    طرز تهیه شیرینی یخچالی

    آموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی یخچالی:

    • بيسكوئيت پتي بور ٢ بسته و نيم (ساده و كاكائويي)
    • شير ١ پيمانه سر خالي
    • پودر كاكائو ٣ ق غ
    • پودر قهوه ١ ق غ
    • كره ١٠٠ گرم
    • شكر ١/٣ پيمانه
    • خلال پسته به دلخواه مقداري

    طرز تهیه شیرینی یخچالی :

    ابتدا قالب سيليكونيم رو با شكلات بن ماري شده پوشش دادم تا جاييش بدون شكلات نمونه، حالا پودر كاكائو و پودر قهوه ترك رو با شكر مخلوط كردم و بعد شير رو بهش اضافه كردم و گذاشتم روي حرارت كم تا كره ذوب بشه و شكرم حل بشه ، لازم نيست بجوشه بعد زيرش رو خاموش كردم و گذاشتم يك ساعت كاملا توي دماي محيط خنك بشه.


    بعد هر كدوم از بيسكوئيت ها رو ٤ قسمت كردم (پودرش نكنيد!) حالا موادمون كه خنك شده رو روشون ريختم و مخلوط كردم و خلال پسته رو اضافه كردم به موادمون، حالا قالب رو از يخچال در مياريم و مواد رو توش ميريزيم و فشرده ميكنيم و براي يك ساعت ميزاريمش توي فريزر و تمام، با يه ليوان چای معرکه میشه

    طرز تهیه شیرینی یخچالی

    About The Author