• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی خاتون پنجره ( نان پنجره ای ) بازاری در خانه

    طرز تهیه شیرینی خاتون پنجره ای :

    طرز تهیه شیرینی خاتون پنجره

    طرز تهیه شیرینی خاتون پنجره :

    شیرینی خاتون پنجره یا نان پنجره‌ای تو کشورهای دیگه با نام شیرینی رُزِت معروفه و جزو شیرینی‌های محبوب ایران هم هست و عیدها طرفدار بیشتری داره.

    رزت اروپایی معمولا به همراه کرم شانتلی (خامه قنادی فرم گرفته) سرو میشن که دستورش رو تو پست بعدی میذارم چون دستور کاملا متفاوتی داره.

    این شیرینی‌ها شیرین نیستن و طعم دهنده اصلی‌شون پودر قندیه که روش می‌پاشن؛ اما بافت تردی که تو دهان آب می‌شه واقعا دوست‌داشتنی و نوستالژیکه!

    قالبهای مخصوص این شیرینی در لوازم قنادی‌ها به فروش می‌رسه و قبل از استفاده باید در روغن قرار بدید تا با روغن گرم و همدما بشن!

    مواد لازم:

    • نشاسته گندم (نشاسته گل) ۷۵ گرم
    • آرد گندم ۷۵ گرم
    • تخم مرغ ۵ عدد
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • گلاب ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • پودرقند برای تزیین
    • پودر هل برای تزیین
    • روغن مایع برای سرخ کردن

    طرز تهیه شیرینی خاتون پنجره ای :

    نشاسته را در ظرفی بریزید و گلاب را به آن اضافه کنید. اگر نشاسته مورد استفاده شما به صورت تکه‌ای و غیر پودری‌ست کمی صبر کنید تا گلاب نشاسته را نرم کند و با پشت قاشق آنرا فشار دهید تا باز شود.

    تخم مرغ‌ها را یکی یکی داخل نشاسته بشکنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. وانیل و آرد را اضافه کنید.

    در قابلمه کوچکی روغن بریزید. ارتفاع روغن باید حداقل یکسانتیمتر بیشتر از ارتفاع قالب مورد استفاده باشد. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید و قالب را به دستگیره آن متصل کنید و داخل روغن قرار دهید تا کاملا گرم شود.

    قالب گرم شده را تا لبه آن داخل مایه فرو ببرید تا روی قالب از لایه نازکی از مواد شیرینی پوشیده شود. اگر مواد روی قالب باقی نمی‌ماند دلیلش کم بودن دمای قالب است که به اندازه کافی گرم نشده است.

    قالب پوشیده شده از مایه را مجددا داخل روغن قرار دهید . شیرینی بعد از پخت از روی قالب جدا می‌شود و صبر کنید تا شیرینی اندکی طلایی شود و سپس از روغن خارج کنید و روی توری قرارردهید تا روغن اضافی آن خارج شود. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید.

    بعد از خنک شدن روی آن مخلوط پودرقند و هل الک کنید.

    About The Author