• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کشک کدو – طرز تهیه غذای نونی و خوشمزه آسون خونگی + نکات

    کشک کدو

    آموزش و طرز تهیه کشک کدو غذای خوشمزه خونگی:

    مواد مورد نیاز برای 5 نفر:

    • کشک ۱ پیمانه
    • کدو سبز ۷۵۰ گرم
    • پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
    • سیر داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
    • فیله گوجه فرنگی ۴ عدد
    • پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
    • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
    • روغن به مقدار لازم

    دستور پخت و طرز تهیه کشک کدو :

    ۱- شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
    ۲- نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید.
    ۳- سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدو ها با آب گوجه فرنگی بپزند.


    ۴- بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
    ۵- سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
    ۶- و با پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید..
    این غذا برای اونایی که کشک بادمجون دوست دارن ، ولی به بادمجون حساسیت دارن جایگزین خوبیه

    کشک کدو

    About The Author