• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترشی ترب و هویج ویتنامی طرز تهیه با روش آسان در خانه

    ترشی ترب و هویج ویتنامی :

    طرز تهیه ترشی ترب و هویج ویتنامی

    طرز تهیه ترشی ترب و هویج ویتنامی:

    خوب ما ترشی‌هامون به معنای واقعی ترشه… اما آشپزی شرق دور معتقده که باید بین ترشی، شوری،شیرینی و تلخی تعادل ایجاد بشه تا بشه بهش گفت غذا!

    برای تهیه این نوع ترشی از ترب‌های دایکون، که باریک و بلندن استفاده میشه اما ترب معمولی هم قابل جایگزینی هست!

    گاهی به این ترشی، خیار و فلفل هم اضافه میشه به دلخواه اما ادویه خاصی نداره.

    مواد مورد نیاز:

    • هویج ۵۰۰ گرم
    • ترب سفید ۵۰۰ گرم
    • خیار ۲۵۰ گرم
    • نمک ۲ قاشق چایخوری
    • شکر ۱ پیمانه
    • سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
    • آب ۲ پیمانه
    • فلفل قرمز یا فلفل سبز تند ۲ تا ۳ عدد (به دلخواه)

    هویج، ترب، خیار را به صورت رشته‌های نازک خرد کنید و به صورت فشرده داخل شیشه بریزید و به دلخواه یکی دو عدد فلفل درسته داخل شیشه قرار دهید.

    نمک، شکر، سرکه، آب را با هم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و شکر حل شود.

    مایع را داخل شیشه روی سبزیجات بریزید، طوری که روی سبزیجات را بپوشاند و سپس درب شیشه را ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

    ترشی ویتنامی یک هفته بعد آماده مصرف است.

    About The Author