ترشی ترب و هویج ویتنامی :
طرز تهیه ترشی ترب و هویج ویتنامی:
خوب ما ترشیهامون به معنای واقعی ترشه… اما آشپزی شرق دور معتقده که باید بین ترشی، شوری،شیرینی و تلخی تعادل ایجاد بشه تا بشه بهش گفت غذا!
برای تهیه این نوع ترشی از تربهای دایکون، که باریک و بلندن استفاده میشه اما ترب معمولی هم قابل جایگزینی هست!
گاهی به این ترشی، خیار و فلفل هم اضافه میشه به دلخواه اما ادویه خاصی نداره.
مواد مورد نیاز:
- هویج ۵۰۰ گرم
- ترب سفید ۵۰۰ گرم
- خیار ۲۵۰ گرم
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۱ پیمانه
- سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
- آب ۲ پیمانه
- فلفل قرمز یا فلفل سبز تند ۲ تا ۳ عدد (به دلخواه)
هویج، ترب، خیار را به صورت رشتههای نازک خرد کنید و به صورت فشرده داخل شیشه بریزید و به دلخواه یکی دو عدد فلفل درسته داخل شیشه قرار دهید.
نمک، شکر، سرکه، آب را با هم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و شکر حل شود.
مایع را داخل شیشه روی سبزیجات بریزید، طوری که روی سبزیجات را بپوشاند و سپس درب شیشه را ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.
ترشی ویتنامی یک هفته بعد آماده مصرف است.