• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کباب کوبیده خانگی : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی در خانه

    کباب کوبیده خانگی

    آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده خانگی و خوشمزه و آسان با طعم لذیذ و عالی :

    مواد مورد نیاز برای 4 تا 5 نفر:

    • گوشت گوسفند2 بار چرخ شده
    • یک کیلوگرم
    • پیاز ۲عدد متوسط
    • نمک و فلفل
    • به مقدار کافی

    دستور پخت و طرز تهیه کباب کوبیده خانگی:

    ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.

    گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیدا کند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد. فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از راز های نریختن آن است.


    نکات:


    گوشت کباب کوبیده را ۲ بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید چون لذیذ تر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشد هم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.

    پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌ تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌ های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

    اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:


    کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دست هایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید.

    در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

    کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها را مرتب باد میزنیم که گوشت خودش را بگیرد و نریزد

    بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود.

    کباب کوبیده خانگی

    About The Author