• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کاسرول مرغ : غذای ایتالیایی با روش آسان در خانه

    طرز تهیه کاسرول مرغ:

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    • 450 گرم سینه مرغ خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 6 عدد گوجه فرنگی رسیده را خرد کرده و روی آن ها نمک دریا بپاشید.
    • 3 حبه سیر
    • 1 پیمانه پنیر موزارلا
    • 1قاشق چای خوری ارگانو
    • 2 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
    • نمک دریایی ،فلفل کمی ریحان تازه خرد شده

    طرز تهیه کاسرول مرغ :

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
    در ظرف مورد نظر کمی روغن اسپری کنید مرغ را به این ظرف منتقل کنید و روی آن گوجه خرد شده ، سیر خرد شده ، ارگانو ، نمک و فلفل و سرکه بریزید.چند بار تکرار کنید و مواد را لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود . سپس پنیر را روی مواد بریزید
    کاسرول را به مدت 18-20 دقیقه با دمای 18 درجه سانتیگراد بپزید.


    از فر خارج کرده روی آن را با پارچه تمیز یا دم کنی بپوشانید ، 5دقیقه استراحت کند سپس سرو کنید.
    موقع سرو از ریحان خرد شده استفاده کنید.
    نوش جان

    طرز تهیه کاسرول مرغ

    About The Author