طرز تهیه بستنی سوخاری:
طرز تهیه بستنی سوخاری:
چون خیلی در زمینه بستنی سرخ شده کنجکاو بودین ، طرز تهیهاش رو بهتون یاد میدم!
بستنی با طعم دلخواهتون رو از یک روز یا حداقل سه ساعت قبل اسکوپ بزنید و داخل سینی بچینید و داخل فریزر قرار بدین تا کاملا یخ بزنه.
در ظرفی مقدار مساوی کورنفلکس خرد شده (برگه ذرت برشته صبحانه) و پودر سوخاری رو با هم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر، دو تا سه عدد تخم مرغ را به همراه یکی دو قاشق سوپخوری شکر، و ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
بستنیهای اسکوپ زده شده را از فریزر خارج و ابتدا درون مخلوط کورنفلکس و سپس درون تخم مرغ بغلتانید و مجددا با کورن فلکس بپوشانید. خوب بستنیها را فشار دهید تا منفذی باقی نماند و کورنفلکس کاملا روی بستنی را بپوشاند. در صورت لزوم یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.
بستنیهای آماده را مجددا در سینی بچینید و حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ بزند.
پس از این مدت ، ظرفی را تا نيمه با روغن پر کنید و اجازه دهید کاملا داغ شود. بستنیهای سوخاری منجمد را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
این دسر باید سریعا سرو شود و برای سرو میتوانید از انواع سس شکلات، کارامل، خامه، میوه تازه یا کمپوت استفاده کنید.