• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت شیرینی نخودچی : طرز تهیه شیرینی خوشمزه

    دستور پخت شیرینی نخودچی

    اموزش درست کردن و دستور پخت شیرینی نخودچی خونگی:

    مواد لازم:

    • آرد نخودچی 500 گرم
    • روغن صاف یا کره یا روغن جامد 250 گرم
    • پودر قند یا شکر 250 گرم
    • زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
    • هل ساییده شده یک قاشق چایخوری
    • پودر یا خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه

    طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نخودچی آسان و خوشمزه در خانه :


    ابتدا روغن صاف قنادی رو از یخچال بیرون بذارید تا نرم بشه، بعد با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. پودر قند رو داخلش ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل بشه، سپس پودر هل رو به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
    آرد نخودچی رو دو تا سه بار الک کنید تا کاملا صاف و يکدست بشه، سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه. خمیر رو کمی ورز بدید. (دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده بشه، چون این‌ کار باعث به روغن افتادن خمیر میشه.)


    در ادامه زعفران دم کرده رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدست و یک‌ رنگ بشه. برای نرمتر شدن شیرینی تو این مرحله میتونید خمیر رو به وسیله چرخ‌ گوشت چرخ کنید.
    خمیر رو داخل سلفون قرار داده.


    فر رو روی دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید. خمیر رو به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر روی سینی باز کنید، حالا قالب دلخواهتون رو داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید.
    شیرینی‌ ها رو با پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر قرار بدید تا کمی طلایی بشن. حالا از فر خارج کرده و بذارید خنک بشن و بعد توی ظرف دلخواه بچینید.

    دستور پخت شیرینی نخودچی

    About The Author