• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوبیده مرغ رزماری تابه ای – دستور پخت کوبیده مرغ رزماری در خانه

    کوبیده مرغ رزماری:

    دستور پخت کوبیده مرغ رزماری تابه ای

    مواد لازم:

    • گوشت سینه و مغز ران مرغ ۶۰۰ گرم
    • سیر دو حبه
    • پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد بزرگ
    • رزماری کاملا خورد شده دو قاشق غذاخوری
    • پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
    • خامه یا ماست خامه ای دو قاشق غذاخوری
    • کره ۲۵ گرم
    • زعفران دم کرده ی غلیظ
    • نمک و فلفل

    طرز تهیه کوبیده مرغ رزماری تابه ای :

    گوشت مرغ رو با سیر دو بار چرخ کنید تا حسابی نرم و له بشه (با غذاساز هم میتونید این کارو انجام بدید) بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و حسابی ورز بدید تا خمیر جمع و چسبناک و منسجم بشه (ورز دادن خیلی مهمه وگرنه کباب ها باز میشن)


    برای چند ساعت بزارید توی یخچال بمونه تا مزه مواد به خورد هم بره (من معمولا شب تا صبح میزارم)
    بعد توی تابه رژیمی که خیلی کم با برس روغن زدیم خمیر رو پهن میکنیم جوریکه ضخامتش همه جای تابه یکدست باشه


    و بصورت ردیفی برش میزنیم که هم خوب مغز پخت بشه هم شکل کباب باشه.
    روی حرارت ملایم میزاریم تا یک طرف کاملا برشته بشه و آبش کشیده بشه حالا کباب هارو با احتیاط دونه دونه برمیگردونیم و یک فنجان آب به همراه زعفران روش میریزیم و در تابه رو میبندیم تا سمت دیگش هم برشته بشه.
    در مصرف زعفران صرفه جویی نکنید


    اگه مثل دستور پیش برید کباب نرم و خوشمزه ای خواهید داشت

    About The Author