• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سالاد پانتیسکای سیب زمینی ایتالیایی با روش آسان و سریع

    طرز تهیه سالاد پانتیسکای :

    طرز تهیه سالاد پانتیسکای سیب زمینی ایتالیایی

    طرز تهیه سالاد پانتیسکای سیب زمینی ایتالیایی:

    یه دستور ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی به عنوان پیش‌غذا یا وعده سبک غذایی به سبک سیسیل ایتالیا!

    مواد مورد نیاز:

    • سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط
    • پیاز طلایی یا قرمز ۱ عدد کوچک
    • گوجه فرنگی میناتوری یا معمولی ۲ پیمانه
    • زیتون بدون هسته ۵۰ گرم
    • ترشی کاپریس یا خیارشور ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
    • اوریگانو یا آویشن به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • سرکه حدود ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • روغن زیتون یا سالاد حدود ۴ قاشق سوپخوری

    سیب زمینی‌ها را با مقداری آب و کمی نمک بپزید و بعد از خنک شدن پوست بگیرید و به صورت مکعبی درشت خرد کنید.

    پیاز را به صورت حلقه‌هایی نازک خرد و ظرفی کوچک بریزید و سرکه را روی آن اضافه کنید، این کار هضم پیاز را آسانتر کرده و از بوی بد آن می‌کاهد. اجازه دهید ۱۰ تا ۲۰ دقیقه پیازها درون سرکه بماند.

    در این مدت گوجه‌فرنگی فرنگی‌های میناتوری را به دو نیم برش بزنید و اگر از گوجه معمولی استفاده میکنید، آنها را به صورت مکعبی خرد کنید و در ظرف بریزید، سیب زمینی و زیتون بی‌هسته را اضافه کنید.

    چنانچه از ترشی کاپریس (کیپر) استفاده میکنی، بعد از آبکش کردن آنها را به مخلوط سالاد اضافه کنید در غیر این صورت میتوانید خیار شور مکعبی خرد شده را جایگزین کنید.

    مخلوط را با مقداری نمک، فلفل و اریگانو و روغن مزه دار کنید. در آخر مخلوط پیاز و سرکه را به سالاد اضافه و خوب زیر و رو کنید تا تمام مواد به خوبی مزه‌دار شوند و سپس سرو کنید.

    About The Author