سالاد خیار مالزیایی:
طرز تهیه سالاد خیار مالزیایی:
خوب اگه فکر میکنید داستان سالاد خیار تموم شدنیه سخت در اشتباهید!
چون نوبت سالاد خیار مالزیاییه!
سس این سالاد کمی شیرینه، میدونین که آشپزی شرق دور بر پایه تعادل بین طعمهای ترش و شیرین، شور و تلخه اما اگه از سس چیلی تای استفاده میکنین میتونین شکر رو حذف کنید البته شرقیها از این کارمون ممکنه خیلی ناراحت بشن چون تعادل طعمهاشون رو بهم زدیم!
مواد مورد نیاز:
- خیار ۴ تا ۵ عدد
- پیاز ۱ عدد کوچک
- بادام زمینی بو داده و خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
- گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
- سس چیلی تای ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری یا مقداری سس فلفل تند طبق ذایقه
- شکر ۱ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
- آب ۲ قاشق سوپخوری
- سرکه یا آبلیموترش ۳ قاشق سوپخوری
- نمک به مقدار لازم
خیارها و پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقههایی نازک خرد کنید و در ظرفی بریزید.
برای تهیه سس سالاد ، در ظرفی شکر، نمک، سس فلفل، آب و سرکه را با هم مخلوط کنید.
مخلوط سس را روی خیار و پیاز بریزید و خوب زیر و رو کنید تا به سس آغشته شوند.
در آخر گشنیز و بادام زميني خرد شده را روی آن بپاشید و سرو کنید.