طرز تهیه کباب کنگر :
مواد مورد نیاز:
- کنگر پاک شده و پخته و میکس شده(له شده) و آب گرفته ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز کوچک یک عدد
- نمک فلفل زردچوبه سماق
- سس گوجه ۲۰۰گرم (ترکیب گوجه میکس شده و رب و جعفری و ادویه که پخته شده و قوام اومده ) یا یک قاشق غذاخوری رب و یک گوجه ی میکس شده
طرز تهیه کباب کنگر :
گوشت رو همراه پیاز و ادویه توی میکسر بریزید و پالس بزنید تا پیاز له بشه و به خورد گوشت بره بعد سس گوجه و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و میکس کنید تا یکدست بشه .
کف تابه ی مخصوص فر رو با قلمو کمی چرب کنید کف تابه مایه ی گوشتی رو پهن کنید صاف کنید و مثل شکل برش بدید و بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه یا تا وقتی که روی کبابتون هم برشته شده باشه و آب نداشته باشه.
همراه برنج و گوجه کبابی یا سرخ کرده میل کنید
پ.ن : میتونید سیب زمینی رنده شده جایگزین کنگر کنید ولی لطفش به وجود کنگره با اون همه خاصیت