• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی فندق و شکلات : طرز تهیه شیرینی خوشمزه در خانه مثل بیرون

    کوکی فندق و شکلات

    رسپی کوکی فندق و شکلات مناسب عید و افطار و.. :

    مواد لازم :

    • کره، 1/2 پیمانه (همدمای اتاق)
    • تخم مرغ، 1 عدد در دمای اتاق
    • اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
    • پودر شکر، 1 پیمانه
    • آرد، 1 پیمانه
    • پودر کاکائو، 1/3 پیمانه
    • نمک، 1/4 قاشق چایخوری
    • فندق تست شده ریز خرد شده، 2/3 پیمانه
    • کرم شکلات فندقی، 2/3 پیمانه

    طرز تهیه کوکی شکلات و فندق :

    1- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. و داخل دو سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و کنار بگذارید.
    2- کره را داخل کاسه همزن بریزید و حدود 2 دقیقه با سرعت کم هم بزنید تا کرمی شده و کمی پوک شود.
    3- تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کنید و هم بزنید اگر نیاز بود، کنارهای داخل ظرف هم با لیسک تمیز کنید تا ذرات تخم مرغ در دیواره نماند.


    4- سرعت همزن را در کمترین سرعت خود قرار دهید و به آرامی شکر، پودر کاکئو، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
    5- خمیر کوکی را روی یک کاغذ روغنی بریزید و به آرامی کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و براق شود.


    6- با استفاده از یک اسکوپ کوچک بستنی یا با دست گلوله هایی از خمیر را بردارید و در دست گرد کنید.
    7- فندق خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و گلول های خمیر را در فندق خرد شده بغلتانید و به آرامی فشار دهید تا فندقها به خمیر بچسبند.


    8- کوکی ها را به فاصله های دو نیم سانتی از یکدیگر داخل سینی فر بچینید
    9- با انگشت روی کوکی ها را فشار داده و یک فرورفتگی درست کنید.
    10- کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.


    11- پس از پخت کوکی ها را از فر خارج کرده و روی پنجره سیمی بچینید تا خنک شوند.
    12- با قاشق یا به وسیله قیف کرم شکلاتی فندقی را در جاهای فرورفتگی کوکی ها شکل دهید.

    کوکی فندق و شکلات

    About The Author