طرز تهیه پنکیک وافل :
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ یک عدد
- آرد قنادی ۱۲۵ گرم یا یک پیمانه
- باتر میلک ۱۵۰ گرم
- شکر سفید یا قهوه ای ۶۰ گرم
- کره ذوب شده ۳۰ گرم
- نمک یک پنسه
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک وافل :
برای تهیه باتر میلک یک لیوان شیر رو کمی گرم کنید و یک قاشق غذا خوری سرکه به اون اضافه کنید و بزارید تا دَلَمه بشه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو کمی هم بزنید( نیازی به همزن برقی نیست)
کره و باتر میلک رو بهش اضافه کنید و بعد هم مواد خشک رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
از مواد به اندازه نیاز توی تابه ی نچسبی که از قبل داغ کردید بریزید حرارت زیر تابه باید ملایم باشه
روی پنکک که حباب زد و کمی خودش رو گرفت بَرِش گردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه( من معمولا درب تابه رو میزارم که زودتر بالای پنکک خودش رو بگیره و زیرش خیلی قهوه ای نشه پسرک ما پنکک نرم میپسنده)
نوش جان کنید
یادتون نره که ترکیب پنکیک و میوه با کمی سس شکلات محشره
این مقدار مواد هفت عدد پنکک متوسط بهتون میده