• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس مارینارا به روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه سس مارینارا

    طرز تهیه سس مارینارا خونگی :

    سس مارینارا یک سس گوجه ایتالیایی است که معمولا در انواع پاستا، لازانیا، پیتزا و یا به عنوان دیپ استفاده می شود.


    ‌مواد لازم :

    • 1- روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری
    • 2- پیاز زرد ریز خرد شده، 1عدد
    • 3- هویچ رنده شده، یک عدد (اختیاری)
    • 4- کرفس ریز خرد شده، 1 ساقه (اختیاری)
    • 5- سیر ریز خرد شده، 3 تا 4 حبه
    • 6- ریحان تازه ساطوری شده، 3 قاشق غذاخوری، یا ریحان خشک، 1 قاشق غذاخوری
    • 7- جعفری خشک، 2 قاشق چایخوری
    • 8- اورگانو خشک،1 قاشق چایخوری
    • 9- کنسرو گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی پخته و له شده)، 750 گرم
    • 10- رب گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری
    • 11- شکر، 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
    • 12- آب، یک سوم پیمانه
    • 13- سرکه بالزامیک، 1 قاشق چایخوری (یا بیشتر اگر دوست داشتید)
    • 14- آویشن خشک، نمک، فلفل و پرک فلفل قرمز (از هر کدام ¼ قاشق چایخوری)
    • 15- برگ بو، 1عدد

    طرز تهیه سس مارینارا :

    – در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و هویچ را اضافه کرده در حدود 7 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سیر و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر دیگر تفت دهید.
    – بقیه مواد سس مارینارا را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار کم بپزید و در قابلمه را نگذارید و هر از گاهی مخلوط را هم بزنید. می توانید بیشتر بپزید اگر سس شما هنوز غلیظ نشده است. و اگر سس غلیظ بود، کمی آب اضافه کنید.
    – در نهایت نمک و فلفل سس را بچشید و اندازه کنید و اگر دوست داشتید، سرکه بازامیک یا شکر اضافه کنید و برگ بو را از سس خارج کنید.


    برای داشتن سس نرم تر می توانید سس را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
    نکته1: شما می توانید سس مارینارا بسته به ذائقه خود، تند، شیرین تر یا کرمی تر درست کنید.
    نکته2: می توانید سس را از قبل آماده کرده و در فریزر نگهداری کنید به این تریتب که پس از اتمام مراحل تهیه سس آن را خنک کنید و سس را درون ظرف مخصوص فریزر با درب محکم بریزید. و حداکثر تا 3 ماه فریز کنید. موقع استفاده یک شب قبل در یخچال یخ زدایی کنید و به آرامی روی اجاق گرم کنید.

    طرز تهیه سس مارینارا

    About The Author