• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دونر مرغ سرد – طرز تهیه دونر مرغ سرد با روش آسان در خانه

    ساندویچ دونر مرغ سرد :

    دونر مرغ سرد

    طرز تهیه دونر مرغ سرد :

    برای درست کردنش یه سینه ی مرغ کامل رو با یه چوب دارچین و برگ بو و نمک یا هر ادویه ی دلخواهی که برای از بین بردن بوی مرغ بهش اضافه میکنید بپزید و ریش ریش کنید.
    توی یه تابه دو قاشق روغن زیتون بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط رو که نگینی خورد کردید به همراه نصف استکان آب توی تابه بریزید و بزارید سبک و کمی طلایی بشه


    بعد نصف فلفل دلمه خورد شده رو به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید.(من فلفل دلمه قرمز ریختم و خلالی بُرش دادم.) و در نهایت یک بسته ی بزرگ قارچ که ورقه ای خورد شده رو به تابه اضافه کنید. همراه نمک و آویشن و بزارید بپزه مواد تا آب قارچ کشیده بشه . فلفل دلمه و پیاز هم همراه آب قارچ بپزه اواخر پخت مرغ رو هم به مخلوط اضافه کنید که حسابی طعم مواد به خوردِ هم بره.


    زیر تابه رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه بعد خیار شور نگینی و حداقل سه قاشق سس مایونز به موادتون اضافه کنید.( میزان سس اختیاریه و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید) و نمک موادتون رو تنظیم کنید.
    بعد هم همراه گوجه و به دلخواه کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید .


    این ساندویچ رو از روز قبل هم میتونید درست کنید و بپیچید برای مهمونی هاتون.
    من حتی پیش اومده از دو روز قبل هم برای مهمونی های سنگین درست کردم و پیچیدم توی نون و کاملا تازه مونده تا روز مهمونی(نونتون باید نرم و با کیفیت باشه که موندگاریش خوب باشه)
    ایام به کام

    About The Author