• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فیش اند چیپس – طرز تهیه غذای خوشمزه و فست فود مثل بیرون

    فیش اند چیپس

    دستور پخت فست فود فیش اند چیپس کلاسیک :
    ‌دستور خانم شیرازیان عزیز که من با پودر پانکو درستش کردم

    مواد لازم:

    • سیب زمینی ۴۵۰ گرم
    • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
    • فیله ماهی ( تیلاپیا یا ماهی مورد نظر ، ورقه ای برش زده شده ) ۴ قطعه ی ۱۷۵ گرمی
    • آرد سفید گندم ۷۵ گرم
    • زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
    • روغن مایع ۲ قاشق چایخوری
    • آب یخ ۱۷۵ میلی لیتر
    • نمک یک پنسه
    • پودر پانکو (سوخاری درشت)

    طرز تهیه فیش اند چیپس خونگی:


    سیب زمینی پوست کنده را به ورقه های ۵ میلی و سپس به سایز ۵ میلی انگشتی برش زده بشوئید و خشک کنید.
    روغن را در ظرف مناسبی بریزید . گرم کنید تا به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد ( داغ ) . سپس سیب زمینی های فوق را داخل سبد مخصوص سرخ کردن بریزید . سبد را برای ۳ دقیقه داخل روغن داغ شده قرار دهید . بعد از مدت زمان مذکور سبد را از روغن خارج کنید.


    آرد و یک پنسه نمک را در کاسه ای الک کنید، مخلوطی از زرده، روغن و کمی از آب یخ را اضافه و هم بزنید و سپس بتدریج باقیمانده ی آب را افزوده هم بزنید تا مایه ای نرم و یکدست حاصل شود، روی آنرا بپوشانید و کمی استراحت دهید تا به اصطلاح جا افتاده و آماده‌ی پوشش شود .


    مجددا” ظرف حاوی روغن را داغ کنید . دوباره سبد سیب زمینی را داخل روغن داغ قرار دهید . برای ۵ دقیقه ی دیگر سیب زمینی را سرخ کنید تا طلایی رنگ و سپس خارج ، رویش نمک بپاشید و گرم نگهدارید.
    روغن را بصورت شناور داغ کنید و ابتدا ورقه های ماهی را داخل مایه ی پوششی فرو برده و سپس به پودر پانکو آغشته کرده و داخل روغن و برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و بعد خارج کنید .
    سرو : سیب زمینی ها را داخل بشقاب سرو و ماهی کریسپی را روی آن و همراه با لیموترش سرو کنید . ‌‌

    نکات:


    فیش & چیپس فست فود انگلیسی است که از ماهی بدون پوست و استخوان ( فیله های برش زده شده) که بصورت کریسپی آماده می شوند و همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو می شود.

    فیش اند چیپس

    About The Author