• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شارلوت شکلاتی

    طرز تهیه شارلوت شکلاتی

    سلام سلام به همگی امیدوارم خوب خوب باشین
    بهتون قول یه پست باحال داده بودم بفرمایید
    خوووووب بریم سراغ دسر جذابمون،
    معرفی میکنم بچه ها شارلوت، شارلوت بچه ها
    خیلی قبل ترا هم شارلوت درست کرده بودم و پست گذاشته بودم ازش، این بارم یه مدل دیگه ازش درست کردم که واقعا همه خوششون اومد و دوست داشتن
    وقتی ایتمی انقدر مورد استقبال قرار میگیره یعنی همه پسنده و اکثرا دوست خواهند داشت
    بریم با هم رسپیش رو ببینیم که خیلی راحته

    مواد مورد نیاز :

    • کیک رول شکلاتی ۳ بسته
    • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
    • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    • پودر ژلاتین ۲ قاشق مرباخوری
    • پودر قند بسته به ذائقتون
    • شیر ۱/۳ پیمانه
    • نوتلا ۳ قاشق غذاخوری
    • موز بزرگ ۱ عدد
    • گردو خرد شده یه مشت
    • خامه فرم گرفته برای تزئین

    طرز تهیه شارلوت شکلاتی


    میتونید از رولتی که خودتون درست کردین هم استفاده کنید ولی کیک رول های آماده هم کارتون رو راه میندازه.
    گردو هارو زیاد خرد نکنید که زیر دندون بیاد.
    ابتدا توی ظرف مورد نظرتون(هر چیزی میتونه باشه اصلا مهم نیست،من از کاسه استفاده کردم) سلفون بندازین تا تمام اطراف و کف ظرف رو بپوشونه. بعد کیک رول هارو به قطر یک سانت ببرید و کنار هم بچینید .
    حالا پنیر خامه ای رو توی قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت کم با لیسک مخلوط کنید تا نرم بشه، خامه صبحانه رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید با قاشق.
    وقتی یکدست شدن نوتلا و پودر قند رو هم بهش اضافه کنید. بچشید و مقدار پودر قند رو بسته به سلیقه خودتون بریزید.
    ژلاتین رو روی شیر ریخته و برای ۳۰ ثانیه توی مایکرو بزارید تا شفاف بشه، حالا بریزیدش داخل مواد پنیری، و نهایتا هم پودر کاکائو رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه ملات یکدست و روون داشته باشین.(تمام مراحل با شعله ی ملایم کار کنین)
    کمی که از حرارت افتاد نصفی از ملات پنیری رو روی رولت ها بریزید و حالا نوبت موز و گردو هست برای وسطش. موز رو حلقه حلقه کنید و بعد هم گردو هارو بریزید و مجدد نیمه ی دیگه ی ملات پنیری رو بریزید و تمام.
    حالا روی مواد رو هم از رولت های اسلایس شده بزارید تا وقتی دسرتون رو برمیگردونید کف کارتون هم رولت باشه. روی دسر رو هم با سلفون بپوشونید
    و بزارید یه شب تو یخچال استراحت کنه.
    فرداش موقع سرو برگردونید توی ظرف و اطرافش و روش رو بنا به سلیقه خودتون خامه ماسوره کنید. من روش روهم شکلات رنده کردم.
    نمیدونید که چه طعم خفنی شده بود
    شدیدا توصیه می کنم بهت حتما امتحانش کن

    طرز تهیه شارلوت شکلاتی

    About The Author