• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان پیتا ( خمیر لبنانی ) بالشتک خمیری با روش آسان و سریع

    طرز تهیه نان پیتا

    طرز تهیه نان پیتا با روش آسان و سریع :

    طرز تهیه نان پیتا :

    نان پیتا (خمیر لبنانی) بالشتک خمیری من
    یک ونیم ل آرد + 1/2 ق چ نمک + 1 ق چ شکر + 1 ق چ خمیر فوریه + 1/8 ق چ ب پ بریزید تو ظرف و 1/2 ل آب + 1 ق چ روغن اضافه و 15 دیقه ورز داده بعد ظرف و زیرو روی خمیر را چرب کنید و بپوشونید و یک ساعت استراحت بدین
    خمیر رو ب 8 قسمت تقسیم بعد تک تک خمیر را رو با وردنه باز کنید و بقیه رو بپوشونید تا خشک نشه

    شیوه باز کردنش خیلی مهمه وردنه رو سمت راست خمیر قرار بدید و ساعت گرد بچرخونید خمیر رو بردارید و باز همین کار رو تکرار کنید تا اندازه یک وجب دست بشه فر رو از قبل با دمای 250 درجه گرم و نون هارو در طبقه وسط روی شبکه سیمی فر بزارید وقتی نون باد کرد آمادست
    یکی ک پخت بعدی
    نوش جان

    طرز تهیه نان پیتا

    About The Author