• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کباب ترکی گوشت : طرز تهیه ساندویچ آسان و رستورانی

    کباب ترکی گوشت

    اموزش درست کردن ساندویچ کباب ترکی گوشت مثل رستوران در خانه :

    امیدوارم که همگی سلامت باشین .میخوام یه ساندویچ آسون و خوشمزه رو بهتون آموزش بدم .

    کباب ترکی گوشت :


    برای درست کردن این ساندویچ ۲۰۰ گرم گوشت گوساله رو داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنه. بعد با چاقوی تیز ورقه های نازک برش بدین چون یخ زده است خیلی راحت برش میخوره ،
    به گوشت رزماری و فلفل و روغن زیتون بزنید بگذارید یک تا دوساعت مزه دار بشه بعد گوشت ها را درروغن داغ سرخ کنید
    فلفل دلمه‌ای را خلال نازک کنید به همراه یک عدد پیاز که خلالی نازک خرد شده و همراه با گوشت بگذارید تفت بخوره فلفل قرمز، آویشن و در آخر نمک اضافه کنید، به دلخواه قارچ اسلایس شده هم‌ میتونید اضافه کنید،


    روی نان ساندویچی که انتخاب کردین سس خردل و کچاپ بزنید. جعفری تازه خرد شده، خیار شور، گوجه فرنگی هم اسلایس کنید. یک لایه از سبزیجات بگذارید بعد گوشت و دوباره بقیه سبزیجات امیدوارم درست کنید و از طعم جذاب ساندویچ سالم خانگی لذت ببرید .
    برام‌کامنت بگذاریدچه آموزشهایی دوست دارین براتون بگذارم‌ممنونم از همراهیتون

    کباب ترکی گوشت

    About The Author