• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آموزش آشپزی سالاد ماکارونی غذای آسان و خوشمزه در خانه

    آموزش آشپزی سالاد ماکارونی

    آموزش آشپزی سالاد ماکارونی راحت و حرفه ای در خانه :

    مواد لازم:

    • 1- ماکارونی کمانی(یا هر ماکارونی فرمی دلخواه)، 450 گرم
    • 2- پنیر چدار، 150 گرم (مکعبی خرد شده)
    • 3- پیاز قرمز، ½ پیمانه (ریز خرد شده)
    • 4- ساقه کرفس، 4 عدد (ریز خرد شده)
    • 5- فلفل دلمه ای قرمز، 1 عدد (خرد شده)
    • 6- نخود فرنگی فریز شده (1 پیمانه) یا کنسرو نخود فرنگی
    • 7- مایونز، ½ پیمانه
    • 8- سرکه سیب، ¼ پیمانه
    • 9- شوید تازه، ¼ پیمانه (خرد شده)
    • 10- شکر، 2 قاشق غذاخوری
    • 11- سس خردل، 2 قاشق غذاخوری
    • 12- نمک، 1 قاشق چایخوری
    • 13- فلفل، 1 قاشق چایخوری

    آموزش آشپزی سالاد ماکارونی :

    – ماکارونی ها را بپزید و آبکش کنید . روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبد. ماکارونی ها را بیش از حد نپزید.
    – در یک کاسه بزرگ، ماکارونی پخته، پنیر مکعبی، پیاز، کرفس، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید.
    – درکاسه‌ای کوچک، سس مایونز، سرکه سیب، سس خردل، شوید، شکر، نمک و فلفل کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
    – مخلوط سس را به مواد سالاد اضافه کرده کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. روی ظرف سلفون بکسید و برای حداقل یک ساعت بگذارید در یخچال خنک شود. سپس سرو کنید

    آموزش آشپزی سالاد ماکارونی

    About The Author