دستور پخت بادمجان پلوی ترکیه ای :
مواد مورد نیاز:
- پیاز 1 عدد
- برنج 2 پیمانه
- بادمجان 2 تا 3 عدد
- شوید تازه 1/2 پیمانه
- نمک، فلفل، زردچوبه
- پودر کاری و پودر سیر به مقدار لازم
- گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ رنده شده
- خلال بادام 1/2پ
- کشمش 1/4پ
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 ق غ
- گوشت چرخ گرده قلقلی به دلخواه
- رب 1 ق غ
طرز تهیه بادمجان پلوی ترکیه ای :
پیاز را خلال کنید و سرخ کنید.
بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
بادمجانها را بعد از پوست کنید و مکعبی خرد کنید نمک و فلفل وزرد چوبه بزنید و بگزارید نیم ساعت بماند بعد به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.
گوجه فرنگی بادمجانها اضافه کنید تفت بدین .وادویه ها را اضافه کنید و فلفل دلمه ای و می گذاریم تا اب گوجه کشیده شود و بعد مابقی مواد بجز شوید را مخلوط می کنیم برنج را با شوید ابکش می کنید و یا برنج ابکش شده را با شوید خشک مخلوط کنید بعد لایه لایه برنج و مخلوط اماده شده را اضافه کنید.
این پلو مال کشور ترکیه است.
