• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بادمجان پلوی ترکیه ای : دستور پخت غذای ترکی خوشمزه و آسون

    بادمجان پلوی ترکیه ای

    دستور پخت بادمجان پلوی ترکیه ای :

    مواد مورد نیاز:

    • پیاز 1 عدد
    • برنج 2 پیمانه
    • بادمجان 2 تا 3 عدد
    • شوید تازه 1/2 پیمانه
    • نمک، فلفل، زردچوبه
    • پودر کاری و پودر سیر به مقدار لازم
    • گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ رنده شده
    • خلال بادام 1/2پ
    • کشمش 1/4پ
    • فلفل دلمه ای خرد شده 1 ق غ
    • گوشت چرخ گرده قلقلی به دلخواه
    • رب 1 ق غ

    طرز تهیه بادمجان پلوی ترکیه ای :

    پیاز را خلال کنید و سرخ کنید.
    بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
    بادمجانها را بعد از پوست کنید و مکعبی خرد کنید نمک و فلفل وزرد چوبه بزنید و بگزارید نیم ساعت بماند بعد به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.


    گوجه فرنگی بادمجانها اضافه کنید تفت بدین .وادویه ها را اضافه کنید و فلفل دلمه ای و می گذاریم تا اب گوجه کشیده شود و بعد مابقی مواد بجز شوید را مخلوط می کنیم برنج را با شوید ابکش می کنید و یا برنج ابکش شده را با شوید خشک مخلوط کنید بعد لایه لایه برنج و مخلوط اماده شده را اضافه کنید.
    این پلو مال کشور ترکیه است.

    بادمجان پلوی ترکیه ای

    About The Author