• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی بادام و شکلات طرز تهیه + نکات کلیدی

    شیرینی بادام و شکلات:

    طرز تهیه شیرینی بادام و شکلات

    طرز تهیه شیرینی بادام و شکلات :

    شیرینی بادام و شکلات طعم شکلات و عطر بادام یه میکس بی‌نظیره که همتا نداره! با اینکه مقدار بادام مصرفی این شیرینی بسیار در مقایسه با سایر مواد اولیه ناچیز است اما تردی و عطر بی‌نظیری در بافت شیرینی از خود به‌جای میگذارد و آن را خاص و دوست‌داشتنی می‌سازد!

    مواد لازم:

    • کره نرم  ۲۰۰ گرم
    • پودر قند ۱۰۰ گرم
    • وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
    • زرده تخم مرغ ۲ عدد
    • بادام درختی خام یا خلال بادام  ۳۰ گرم
    • نشاسته ذرت (یا آرد گندم) ۲۰ گرم
    • پودر کاکائو ۲۵ گرم
    • آرد ۲۲۵ گرم
    • شکلات ذوب شده ۳۰۰ گرم برای تزیین
    • پرک بادام مقداری برای تزیین

    کره، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن شود سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه و خوب با همزن برقی بزنید تا مایه کرم رنگ شود.

    بادام و نشاسته ذرت را داخل آسیاب برقی بریزید و کاملا پودر کنید. بادام پودر شده، پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید و به کره اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود.

    خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس دوی سطح ارد پاشی شده باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید با فاصله یچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.

    پس از پخت اجازه دهید خنک شوند و در صورت تمایل شیرینی‌ها را با شکلات ذوب شده و پرک بادام تزیین کنید.
    شیرین کام باشید!
    یاسمین ببری
    Telegram.me/Chef_Yasamin_B

    About The Author