• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تارت با کرم پاتیسیر : طرز تهیه تارت کرم دار خوشمزه و آسان

    تارت با کرم پاتیسیر

    آموزش درست کردن تارت با کرم پاتیسیر:

    • بیسکوئیت پتی بور ۲ بسته
    • کره ۱۵۰ گرم
    • زرده تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر ۱/۳ پ
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • نشاسته ذرت ۲ ق غ
    • ارد سفید ۳ ق غ
    • شیر گرم ۱/۵ پیمانه
    • زعفران سابیده شده نوک قاشق چایخوری

    طرز تهیه تارت با کرم پاتیسیر :

    اول از همه بیسکوئیت ها رو با میکسر حسابی پودر کردم و کره رو اب کردم با پودر بیسکوئیت مخلوطش کردم.
    کف قالب تارت رو کمی چرب می کنیم و بعد از مخلوط بیسکوئیت و کره تمام سطح کف تارت و دیواره ها رو فشرده کردم.
    قالب رو برای یک ساعت بزارید تو یخچال و برید سراغ اماده کردن کرم داخل تارت:


    زرده و شکر و وانیل رو با همزن دستی انقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه (میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید) بعد در حین زدن شیر گرم رو کم کم اضافه و با همزن مخلوط میکنیم.
    ارد ها رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم.


    حالا مواد رو داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت متوسط انقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، حالا زعفران رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریمو اجازه میدیم تا کمی خنک بشه.
    داخل تارت رو با این کرم پر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم.

    تارت با کرم پاتیسیر

    About The Author