آموزش درست کردن سس چیلی تند و شیرین :
مواد لازم:
- شکر نصف لیوان دسته دار فرانسوی
- پودر چیلی یا فلفل قرمز کشمیری ۱ ق چ
- سیر رنده شده یا پوره شده ۳ ق غ
- سس سویا ۱ ق غ
- نمک ۱.۵ ق چ
- سرکه برنج یا سیب نصف لیوان
- پوره فلفل قرمز تند ۳ ق غ
- ارد یا نشاسته ذرت ۱ ق غ
- اب ۱ لیوان
طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین :
ابتدا اب ، سرکه ، سس سویا ، شکر ، سیر ، پودر چیلی و نمک رو توی یک قابلمه خوب باهم مخلوط کنید. با شعله ملایم سه یا چهار دقیقه هم بزنید تا کمی داغ بشه، بعد از ۵ دقیقه هم زدن پوره فلفل رو اضافه کنید ، دوسه دقیقه هم بزنید، ارد رو با یک مقدار اب مخلوط کنید و بعد به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس بجوشه ، وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشه و تمام .
نکته:
سس رو به مدت چهار هفته میتونید استفاده کنید.
برای پوره فلفل یا از فلفل تازه استفاده کنید با مقداری اب بزارید ابپز بشه و بریزید توی غذا ساز و خرد کنید یا اگه از فلفل خشک میخاید استفاده کنید ، اونها رو حدود ده دقیقه بزارید توی اب ولرم تا نرم بشن بعد بریزید توی غذا ساز و خرد کنید .
نوش جان