• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوکی کنافه بدون نیاز به فر + نکات کلیدی

    طرز تهیه کوکی کنافه:

    طرز تهیه کوکی کنافه

    طرز تهیه کوکی کنافه :

    یه شیرینی آسون و تنبلانه با رشته‌های آماده کادایف….
    نیازی به فر ندارید، رشته‌های برشته هم حس خوبی زیر دندون دارن!

    میتونین این شیرینی رو به صورت گرد و کوکی مانند فرم بدین یا اینکه تو یه قالب ۲۰×۲۰ فشرده کنید و بعد از خنک شدن به صورت اسلایس برش بزنید.

    مواد لازم:

    • رشته کادایف ۲۵۰ گرم
    • کره ۱۰۰ گرم
    • شکلات ذوب شده حدود ۲۰۰ گرم
    • خلال بادام خرد شده ۱/۴ پیمانه
    • پودر پسته مقداری برای تزیین
    • شکلات ذوب شده برای تزیین

    طرز تهیه کوکی کنافه :

    رشته کادایف و کره را در تابه بریزید و تفت دهید تا رشته‌ها طلایی شوند. سپس از تابه خارج و در کاسه‌ای بریزید و صبر کنید کمی خنک شوند. سپس پودر بادام و شکلات ذوب شده را به تدریج اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا به شکلات آغشته شوند.

    داخل سینی کاغذ روغنی بیاندازید. بوسیله قاشق (اسکوپ بستنی بهترین گزینه است) مقداری از مخلوط بردارید و به شکل دایره روی کاغذ قرار دهید و با ته لیوان کمی روی ان را فشار دهید تا پهن شود.

    سینی را داخل یخچال بگدارید تا شکلات ببندد.

    روی کوکی‌ها مجددا را با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزیین کنید.

    یا این مقدار مواد حدود ۶۰۰ گرم کوکی خواهید داشت که البته تعداش هم به سایزی که کوکی‌ها رو درست میکنید بستگی داره!

    About The Author