• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس چیلی تند و شیرین : آموزش درست کردن سس تایلندی با روش آسان

    سس چیلی تند و شیرین

    آموزش درست کردن سس چیلی تند و شیرین :

    مواد لازم:

    • شکر نصف لیوان دسته دار فرانسوی
    • پودر چیلی یا فلفل قرمز کشمیری ۱ ق چ
    • سیر رنده شده یا پوره شده ۳ ق غ
    • سس سویا ۱ ق غ
    • نمک ۱.۵ ق چ
    • سرکه برنج یا سیب نصف لیوان
    • پوره فلفل قرمز تند ۳ ق غ
    • ارد یا نشاسته ذرت ۱ ق غ
    • اب ۱ لیوان

    طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین :


    ابتدا اب ، سرکه ، سس سویا ، شکر ، سیر ، پودر چیلی و نمک رو توی یک قابلمه خوب باهم مخلوط کنید. با شعله ملایم سه یا چهار دقیقه هم بزنید تا کمی داغ بشه، بعد از ۵ دقیقه هم زدن پوره فلفل رو اضافه کنید ، دوسه دقیقه هم بزنید، ارد رو با یک مقدار اب مخلوط کنید و بعد به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس بجوشه ، وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشه و تمام .

    نکته:
    سس رو به مدت چهار هفته میتونید استفاده کنید.

    برای پوره فلفل یا از فلفل تازه استفاده کنید با مقداری اب بزارید ابپز بشه و بریزید توی غذا ساز و خرد کنید یا اگه از فلفل خشک میخاید استفاده کنید ، اونها رو حدود ده دقیقه بزارید توی اب ولرم تا نرم بشن بعد بریزید توی غذا ساز و خرد کنید .

    نوش جان

    سس چیلی تند و شیرین

    About The Author