• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    لوبیا پلوی اسپانیایی طرز تهیه با روش آسان در خانه

    لوبیا پلوی اسپانیایی :

    طرز تهیه لوبیا پلوی اسپانیایی

    طرز تهیه لوبیا پلوی اسپانیایی:

    خوب برای اینکه خوش‌طعم تر شه از کره یا روغن زیتون میشه برای تفت دادن استفاده کرد اما اگه ندارین از روغن معمول پخت و پز استفاده کنید و البته این پلو ته‌دیگ دار نیست و همین که برنج دم میکشه سرو میشه اماااااااا ……… ما ایرونیا نبض ته‌دیگ جهان رو تو مشتمون داریم و کلی باهاش پز میدیم… پس بذارین مثل پلوهای معروفمون ته‌دیگ ببنده!

    مواد لازم برای 4 نفر:

    • لوبیا قرمز پخته و آبکش شده ۱ پیمانه
    • برنج شسته و آبکش شده ۲ پیمانه
    • گوجه فرنگی ۴ عدد
    • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد (به دلخواه)
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • زیتون خرد شده ۳ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
    • سیر له شده ۲ حبه
    • پودر پاپریکا ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
    • آویشن یا اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
    • استاک یا عصاره مرغ یا گوشت یا آب معمولی ۳ پیمانه
    • آب لیموترش ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • جعفری خرد شده مقداری برای سرو

    طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی :

    ابتدا گوجه فرنگی ‌ها و فلفل دلمه‌ای را روی شعله پخش کن روی گاز کبابی کنید و تا پوست روی سبزيجات بسوزد و سپس در ظرف یا کیسه دربدار قرار دهید و بعد از خنک شدن آنها را پوست بگیرید و خرد کنید.

    در قابلمه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر و ادویه جات را اضافه کنید و وقتی عطر ادویه‌جات به مشام رسید زیتون خرد شده و برنج شسته و آبکش شده را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس گوجه فرنگی، آب لیموترش، لوبیا قرمز و استاک مرغ یا گوشت یا آب معمولی و مقداری نمک را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید مایعات به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

    به هنگام سرو مقداری جعفری خرد شده روی پلو بپاشید!

    نوش جان!

    About The Author