• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    استانبولی پلو با لوبیا سبز : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

    استانبولی پلو با لوبیا سبز

    دستور پخت استانبولی پلو با لوبیا سبز:

    مواد لازم:

    • گوشت خورشتی
    • لوبیا سبز
    • پیاز
    • سیر ۳ حبه رنده شده
    • نمک و فلفل
    • رب گوجه ۲ ق غ
    • پوره گوجه
    • زرد چوبه و فلفل قرمز
    • سیب زمینی
    • برنج

    طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز:

    ابتدا لوبیا هارو هر اندازه میخواید خرد کنید و بزارید ابپز بشه، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید ، طلایی که شد ، گوشت رو اضافه کنید ، سیر بزنید ، رب گوجه و پوره گوجه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، ادویه ها به جز نمک رو اضافه کنید، سیب زمینی ها رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید ، اجازه بدید پوره گوجه غلیظ بشه. چون گوشت دیر میپزه سیب های تفت داده شده رو جدا کنید و چند دقیقه اخره پخت همراه با لوبیا ها به گوشت اضافه کنید دو لیوان اب بریزید و اجازه بدید گوشت بپزه اما له نشه.

    الان دوروش میتونید برنج رو بپزید ، یا کته ای یا ابکش، برای کته ای خوراک گوشت اب به اندازه کته باید داشته باشه، اگه کمه اضافه کنید اگه زیاده کمش کنید ، برنج رو که ریختید روی گوشت ، به اندازه یه بند انگشت بیشتر نباید بیاد روی برنج ، نمک بزنید بزارید دم بکشه ، اگه ابکش هم خاستید بپزید، گوشت نباید اب داشته باشه و غلیظ باشه، برنج رو ابکش کنید و یک لایه برنج بریزید و مواد گوشتی رو بریزید لای برنج و بزارید دم بیاد .

    نوش جان

    استانبولی پلو با لوبیا سبز

    About The Author