• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه استیک گوشت : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان

    طرز تهیه استیک گوشت

    اموزش و طرز تهیه استیک گوشت خوشمزه و آسان در خانه مثل رستوران :

    مواد مورد نیاز :

    • فیله گوشت دو تکه استیکی
    • نمک ، فلفل و اکلیل کوهی به مقدار لازم
    • سیر سه حبه
    • روغن زیتون بدون بو
    • رزماری ۴ شاخه

    دستور پخت و طرز تهیه استیک گوشت :

    آشپزان عزیز در شروع کار فیله گوساله را داخل یک کاسه مناسب قرار دهید، سپس  به گوشت آبدار روغن زیتون را اضافه می کنین و چند دقیقه با دست ماساژ بدید تا روغن زیتون تمام قسمت های گوشت را کاور کنه، در ادامه سیر ها را خرد می کنین و به همراه رزماری وبرگ بو و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنین  و مواد را کمی با دست ورز بدید تا گوشت طعم دار بشه. در ادامه یک سلفون روی کاسه می کشین و اونو تو یخچال بزارین.

    یکی از مهم ترین نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن استیک می شه این که زمان کافی برای مرینت داشته باشین. برای اینکه گوشت طعم خوبی بگیره  و به راحتی مغز پخت بشه حداقل باید به مدت ۱۲ ساعت در مواد طعم دهنده بمونه . پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، باید اونو گریل کنین برای این منظور می تونین از سمت خط دار تابه دو طرف استفاده کنین. سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط به بالا قرار بدین و اجازه بدید کاملا داغ بشه.

    برای گریل کردن استیک ها نیازی به استفاده از روغن نیست. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، استیک ها را روی تابه قراربدبن و صبر می کنین تا یک طرف استیک ها به خوبی گریل بشه، بعد اونها رو بر می گردونین تا سمت دیگشون  هم گریل بشه.

    اگر استیک ها را با حرارت کم و زمان طولانی گریل کنین، گوشت خشک و سفت می شه و کیفیت استیک ها به شدت پایین میاد . در پایان استیک ها را در ظرف مورد نظرمان می کشین و به همراه سبزیجات گریل شده سرو می کنین.

    طرز تهیه استیک گوشت

    About The Author