• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آلبالو پلو با مرغ یا قلقلی : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی + نکات کلیدی

    آلبالو پلو با مرغ

    دستور پخت آلبالو پلو با مرغ:

    طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ :

    ما که جفتشو دوست داریم. چنان دلبسته و وابسته ی این خوشمزه ی سنتی هستیم که اگه فصل آلبالو نباشه با فریز شده یا کنسروی درست میکنیم . قلقلی هم نباشه مرغ میذاریم تنگش و زعفرون و‌ادویه و خلال بادوم و … خلاصه جاتون سبز دیگه

    آلبالوپلو رو که همه بلدین فقط دوسه نکته که خوشمزه ترش میکنه بگم ..

    من برا آلبالوپلو برنجو معمولا کته درست میکنم و نمیذارم برنج ته دیگ ببنده و به محض اینکه آب برنج تموم شد ، کمی ادویه پلویی و زعفران دم کرده و یه مقدار از شربت و آلبالوی پخته میدم روی برنج و کمی روغن داغ و یا کره ی آب شده ی گرم میدم روی ادویه و دم کنی میذارم تا ده دقیقه یکربع و بعد پلوپزو خاموش میکنم  و همچنان تو دم میمونه و دم کنی رو برنمیدارم تا نیم ساعت .
    آلبالوها رو با مقدار کمی شکر میجوشونم که طعمش ملس باشه و مثل مربا شیرین نباشه .. من امروز آلبالوی کنسروی که پارسال درست کردم ، استفا‌ده کردم ..

    خلال پسته رو موقع سرو میریزم روی غذا ولی خلال بادامو یکی دو ساعت قبل با یکی دو ق گلاب خیس میکنم موقع سرو میدم رو غذا ..

    موقع سرو کردن ، لابه لا برنج و آلبالوی شیرین شده و مخلفات میریزم و در آخر اگه زعفران و شربت برنج کم بود ، دوباره یه مقدار از هرکدام اضافه میکنم ..

    آلبالو پلو با مرغ

    About The Author