• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شامی لپه : خوشمزه و سنتی با روش آسان + نکات

    طرز تهیه شامی لپه

    دستور پخت و طرز تهیه شامی لپه:

    مواد لازم:

    • گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
    • لپه پخته شده : یک لیوان (دسته دار فرانسوی)
    • سیب زمینی آبپز : متوسط ۲ عدد
    • پیاز متوسط : ۱ عدد
    • سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری (من جعفری، پیازچه و تره ریختم)
    • تخم مرغ : ۲ عدد
    • آرد : ۱ قاشق غذاخوری
    • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر بمیزان لازم

    طرز تهیه شامی لپه :

    لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده، لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده، تخم مرغها، آرد، نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنید.


    هویجها رو با رنده دالبری کردم ده دقیقه آبپز کردم بعد داخل روغن سرخشون کردم

    با این مقدار بیست تا شامی درست شد.

    میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون بدید

    طرز تهیه شامی لپه

    About The Author