دستور پخت مینی بورک گل :
مواد لازم:
- نصف پیمانه آب ولرم
- نصف پیمانه شیر ولرم
- 1 عدد سفیده تخم مرغ (از زرده برای رومال استفاده میشه.)
- 1/4 پیمانه روغن
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 3 و نیم تا 4 پیمانه آرد
مواد میانی:
- 2 برگ اسفناج
- دو عدد پیاز بزرگ
- 2 عدد تخم مرغ
- نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه
برای پهن کردن خمیر:
- 50 گرم کره
- 1/4 پیمانه زیتون
طرز تهیه مینی بورک گل :
اول از همه ، مواد میانی رو آماده میکنیم (البته مواد میانی به خودتون بستگی داره و میتونین با ذائقه ی خودتون بورکو درست کنین.) پیازها رو خرد میکنیم و توی قابلمه میریزیم روغن رو اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن می کنیم. اسفناج رو ریز خرد میکنیم و به پیازهای تفت داده شده اضافه می کنیم. یکم مخلوطشون میکنیم ، در قابلمه رو میزاریم تا بپزن.
(پخت رو تا زمانی که اسفناج و بقیه ی مواد نرم بشن ادامه میدیم.هر از گاهی هم در قابلمه رو باز میکنیم و هم میزنیم ) توی یه کاسه جداگونه ، تخم مرغ ها رو با ادویه جات مخلوط میکنیم به قابلمه اضافه ش میکنیم و هم میزنیم و حرارت قابلمه رو خاموش میکنیم میزاریم مواد خنک شن. برای خمیر ، همه مواد رو توی یه ظرف مخلوط میکنیم بعد خمیر رو به هشت قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با پارچه مرطوب روشو میپوشونیم تا استراحت کنه. خمیر رو تا جایی که جا داره با پودر نشاسته باز میکنیم. روی خمیر روغن میمالیم و از مواد داخلش میریزیم و میپیچونیمشون روشو زرده تخم مرغ میزنیم و توی فر 190 درجه از قبل گرم شده میپزیم تا کاملاً طلایی بشه.