• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مینی بورک گل : طرز تهیه غذای ترکیه ای خوشمزه و آسون

    مینی بورک گل

    دستور پخت مینی بورک گل :

    مواد لازم:

    • نصف پیمانه آب ولرم
    • نصف پیمانه شیر ولرم
    • 1 عدد سفیده تخم مرغ (از زرده برای رومال استفاده میشه.)
    • 1/4 پیمانه روغن
    • 1 قاشق غذاخوری سرکه
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 3 و نیم تا 4 پیمانه آرد

    مواد میانی:

    • 2 برگ اسفناج
    • دو عدد پیاز بزرگ
    • 2 عدد تخم مرغ
    • نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه

    برای پهن کردن خمیر:

    • 50 گرم کره
    • 1/4 پیمانه زیتون

    طرز تهیه مینی بورک گل :

    اول از همه ، مواد میانی رو آماده میکنیم (البته مواد میانی به خودتون بستگی داره و میتونین با ذائقه ی خودتون بورکو درست کنین.) پیازها رو خرد میکنیم و توی قابلمه میریزیم روغن رو اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن می کنیم. اسفناج رو ریز خرد میکنیم و به پیازهای تفت داده شده اضافه می کنیم. یکم مخلوطشون میکنیم ، در قابلمه رو میزاریم تا بپزن.


    (پخت رو تا زمانی که اسفناج و بقیه ی مواد نرم بشن ادامه میدیم.هر از گاهی هم در قابلمه رو باز میکنیم و هم میزنیم ) توی یه کاسه جداگونه ، تخم مرغ ها رو با ادویه جات مخلوط میکنیم به قابلمه اضافه ش میکنیم و هم میزنیم و حرارت قابلمه رو خاموش میکنیم میزاریم مواد خنک شن. برای خمیر ، همه مواد رو توی یه ظرف مخلوط میکنیم بعد خمیر رو به هشت قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با پارچه مرطوب روشو میپوشونیم تا استراحت کنه. خمیر رو تا جایی که جا داره با پودر نشاسته باز میکنیم. روی خمیر روغن میمالیم و از مواد داخلش میریزیم و میپیچونیمشون روشو زرده تخم مرغ میزنیم و توی فر 190 درجه از قبل گرم شده میپزیم تا کاملاً طلایی بشه.

    مینی بورک گل

    About The Author