• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی شیرینی گردویی : دستور پخت شیرینی گردویی خوشمزه

    رسپی شیرینی گردویی

    دستور پخت و رسپی شیرینی گردویی:

    شیرینی گردویی با بافتی تقریبا مشابه شیرینی نارگیلی

    برای درست کردن این شیرینی نیاز به چرخ گوشت یا غذاساز دارید ، اگه هیچکدومشونو ندارید میتونید مواد رو به صورت جدا آسیاب کنید و بعد باهم مخلوط و روی حرارت قرار بدین.

    • سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم (حدود ۳ عدد)
    • خرده شیرینی یا کیک اسفنجی یا بیسگوییت پتی بور کاکائویی ۵۰ گرم
    • شکر ۲۶۰ گرم
    • مغز گردو ۱۰۰ گرم (قبل چرخ کردن کمی خرد کنید)
    • روغن مایع ۱ ق سوپخوری
    • سرکه سفید ۱ ق سوپخوری
    • وانیل ۱/۴ ق چایخوری
    • پودر کاکائو ۱ ق چایخوری

    رسپی شیرینی گردویی:

    نصف بیشتر سفیده + خرده بیسگوییت + مغز گردو + شکر + پودر کاکائو را مخلوط و از چرخ گوشت رد کنید.
    بقیه سفیده را به مواد چرخ شده اضافه و مخلوط کنید و مجدد مواد را ۲ بار دیگر چرخ کنید (در مجموع ۳ بار چرخ بشه)
    داخل غذاساز هم میتونید بریزید.


    مواد را داخل تابه ریخته و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید (مرحله داغ زدن)
    مواد کم کم شُل و داغ میشه و شکر داخل مواد ذوب میشه.
    من موادم رو حدودا ۱۵ دقیقه روی حرارت خیلی ملایم داغ کردم.


    وقتی انگشت خودتون رو داخل مواد فرو ببرید داغی زیاد را کاملا حس میکنید اما مواد به هیچ وجه نباید قل بزنه (خیلی مهم)
    کمی از مواد را بین ۲ انگشت خود لمس کنید و اگر زبری شکر را احساس نکردید حرارت را خاموش کنید.
    سرکه + روغن مایع + وانیل را اضافه و مخلوط کنید.


    در تابه را بزارید و صبر کنید حدود ۱تا ۲ ساعت مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه.
    سپس مواد را داخل قیف با ماسوره سر گرد یا بدون ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی چرب شده پایپ کنید.
    انگشت خود را کمی چرب و تیزی روی شیرینی را صاف کنید و با مغز دلخواه تزیین کنید.
    در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدین و بعد از پایان پخت ،۳ دقیقه در فر خاموش با در نیمه باز بمونه و بعد خارج کنید.


    وقتی شیرینی خنک شد از کاغذ روغنی جدا و حتما در ظرف دردار نگهدارید تا خشک نشه.
    بهتره ۲-۳ روزه مصرف کنید.
    بعد از خنک شدن اگه مواد سفت بود بهش سفیده تخم مرغ اضافه کنید

    رسپی شیرینی گردویی

    About The Author