• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو : غذای خوشمزه و آسون با مرغ

    طرز تهیه مرغ مارگاریتا

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ مارگاریتا :

    مواد لازم:
    _سینه مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
    _گوجه گیلاسی ۱۰ الی ۱۵ عدد
    _پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
    _پنیر موتزارلا نصف پیمانه
    _اویشن نصف قاشق چایخوری
    _ روغن زیتون ۳ ق غذاخوری
    _آرد ۲ ق غذاخوری
    _سیر ۲ حبه
    _آب مرغ نصف لیوان
    _ برگ ریحان برای تزئین
    _نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو:

    مرغ ها را از وسط برش بزنید و ، سپس از هر طرف با اویشن ، نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را از دو طرف به همراه سیر در روغن تفت دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود ، سپس آن را کنار بگذارید. آرد را کمی در روغن تفت دهید سپس آب مرغ و سس پستو را اضافه کنید . مرغهای سرخ شده را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید و روی آن را با سس بپوشانید. گوجه فرنگی ، موزارلا و پارمزان را اضافه کنید.در ماهیتابه را ببندید تا پنیرها آب شود در این مرحله می تونید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه نیز در فر قرار دهید. با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.


    دستور تهیه سس پستو:

    _برگ ریحان ۱ پیمانه
    _مغز گردو ، پسته یا سایر آجیل ها ۱/پیمانه
    _پنیر پارمزان ۱ ق غذاخوری
    _حبه سیر ، ۱خرد شده
    _ روغن زیتون ۵ الی ۶ ق غذاخوری
    _نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


    روش:
    همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا یک سس صاف بدست آوریم.

    طرز تهیه مرغ مارگاریتا

    About The Author