• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان خرمایی : دستور پخت نون خوشمزه و آسون خونگی

    طرز تهیه نان خرمایی

    اموزش و طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و خوشگل مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز :

    • خرما ۵۰۰ گرم
    • آرد سفید ۵۰۰ گرم
    • ماست چکیده ۲۵۰ گرم
    • کره  ۱۰۰ گرم
    • شکر ۱ لیوان
    • گلاب ۱ فنجان
    • پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
    • بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
    • دارچین ۱ قاشق چای خوری
    • زعفران دم کرده ۱ فنجان
    • نمک ۱ پنس
    • خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
    • شکر ۱ قاشق غذا خوری
    • آب ۱ لیوان
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • کنجد برای تزئین به مقدار لازم
    • مغز گردوی خرد شده نصف لیوان

    دستور پخت و طرز تهیه نان خرمایی:

    در ابتدای کار در یک لیوان آب که دست رو نسوزونه و ولرم باشد خمیر مایع رو به همراه شکر در آب مخلوط کرده و زمان بدید تا عمل بیاد و پف کنه.


    کره نرم شده را با شکر و  همزن برقی هم زده تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس ۳ عدد تخم مرغ را یکی یکی در شکر و کره بیندازید و هر کدام را به مدت ۳ دقیقه هم بزنین. آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنین . ماست را به همراه گلاب رقیق کرده و به ترکیب خمیر اضافه کنین گردوی خرد شده را نیز اضافه کنین در آخر خمیر مایع عمل آمده را به خمیر نان اضافه کرده و خوب همه را باهم ورز بدید .

    تا یک خمیر نان یکدست و لطیف به دست بیاد. روی خمیر را بپوشونید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم بزارین  تا حجم خمیر دو برابر بشه. برای آماده سازی مواد میانی نان خرمایی ابتدا خرما را بشورید و پوست بگیرین و هسته های آن را بگیرین و جدا کنین سپس در غذا ساز بریزین و دارچین را به همراه پودر کاکائو باهم داخل غذا ساز ریخته تا پوره بشه  و مواد با هم ترکیب بشن.
    قبل از شروع به کار مواد رومال را آماده کنین: ۱ عدد تخم مرغ، ۱ قاشق شکر و ۲ قاشق زعفران را با هم مخلوط کرده و کنار بزارین و فر را روشن کرده تا گرم بشه..

    بعد از زیاد شدن حجم خمیر:


    خمیر نان که حجمش دو برابر شده را از ظرف دربیارین و روی سطح آرد پاشی شده میز قرار بدین کمی دوباره خمیرو ورز بدین و سپس خمیر رو با وردنه باز کنین و قالب ساده گرد بزنین و اگر قالب ندارین میتونین از سر لیوان نیز استفاده کنین و یا کل مواد داخلی رو روی خمیر بریزین تا نان یکپارچه ای داشته باشین  که این بستگی به سلیقه شما داره ، در ادامه  خمیر رو برداشته از خرمای آماده شده داخل نان گذاشته و خمیر نان را بر روی خرما بکشین.

    به صورت توپی در بیارین. می تونید به همین شکل هم استفاده کنین، اما برای زیباتر شدن کار می تونید توپی نان خرمایی رو با دست کمی پهن کنین و با کارد به اون شکل گل پنج پر را بدید. به همین ترتیب نان خرمایی های را آماده کرده و در سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین و دوباره به مدت ۱ ساعت زمان بدید.

    طرز تهیه نان خرمایی

    About The Author