دستور پخت و طرز تهیه مرغ مارگاریتا :
مواد لازم:
_سینه مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
_گوجه گیلاسی ۱۰ الی ۱۵ عدد
_پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
_پنیر موتزارلا نصف پیمانه
_اویشن نصف قاشق چایخوری
_ روغن زیتون ۳ ق غذاخوری
_آرد ۲ ق غذاخوری
_سیر ۲ حبه
_آب مرغ نصف لیوان
_ برگ ریحان برای تزئین
_نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو:
مرغ ها را از وسط برش بزنید و ، سپس از هر طرف با اویشن ، نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را از دو طرف به همراه سیر در روغن تفت دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود ، سپس آن را کنار بگذارید. آرد را کمی در روغن تفت دهید سپس آب مرغ و سس پستو را اضافه کنید . مرغهای سرخ شده را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید و روی آن را با سس بپوشانید. گوجه فرنگی ، موزارلا و پارمزان را اضافه کنید.در ماهیتابه را ببندید تا پنیرها آب شود در این مرحله می تونید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه نیز در فر قرار دهید. با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.
دستور تهیه سس پستو:
_برگ ریحان ۱ پیمانه
_مغز گردو ، پسته یا سایر آجیل ها ۱/پیمانه
_پنیر پارمزان ۱ ق غذاخوری
_حبه سیر ، ۱خرد شده
_ روغن زیتون ۵ الی ۶ ق غذاخوری
_نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش:
همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا یک سس صاف بدست آوریم.